Recomandarea de luni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Da, e un pic miercuri, dar o sa ma iertati ca am intarziat, nu-i asa? Sa stiti ca am asteptat niste raspunsuri, n-am stat degeaba. ­čÖé

Asadar, pe ordinea de zi avem:

1) Aplicatia┬áLove2Read – cea care iti┬áaduce aproape cele mai interesante bloguri din Romania intr-un mod placut si simplu de utilizat. Blogurile sunt impartite in categorii precum: Hai-hui pe glob, Noutati de prin IT, Pentru pofticiosi sau Opinia vedetelor, pentru a satisface dorintele fiecaruia asupra unei anumite teme. De asemenea, iti poti salva blogurile favorite in categoria ÔÇťBloguri preferateÔÇŁ.

Aplicatia este disponibila pe Google Play (momentan e disponibila doar varianta pentru Android) aici. Blogul meu este inclus in categoria Ce mai zic fetele. ­čÖé

2) Echipa mea preferata de la festivalul meu preferat s-a pus serios pe treaba si, pornind de la ideea ┬á“Ideo Ideis dureaza prea putin!”- s-a hotarat sa lanseze un nou proiect, care sa continue povestea Ideo de-a lungul intregului an. Noul proiect se numeste Alternopedia, e inspirat de atelierele Ideo Ideis ┬ási va fi lansat pe 14 octombrie.

Detalii despre structura, traineri si inscrieri puteti gasi pe www.alternopedia.ro sau pe www.facebook.com/alternopedia.

Afis TEDxBucharest City2.0 CU SPONSORI-01

3) Evenimentul saptamanii este fara dubii TEDx City 2.0 -Dream me. Build me. Make me real. Construit ca un preambul al TEDxBucharest ce va avea loc pe 9 noiembrie sub egida “Make it happen”,┬áTEDx City 2.0 are loc vineri, 20 septembrie, si isi concentreaza intreaga atentie pe proiecte revolutionare din mai multe arii creative: arta, business si antreprenoriat, societate si online.
Oameni creativi, cu povesti fascinante si o multitudine de idei vor veni sa ne inspire si sa ne demonstreze ce lucruri faine putem face cu visele noastre daca ne mobilizam energia in directia potrivita.
Va puteti inregistra aici si puteti vedea intreaga lista de speakeri aici.
Am onoarea de a fi blogger oficial al acestui eveniment, fapt ce-mi ofera sansa de a impartasi experienta traita alaturi de niste speakeri minunati cu voi. Daca aveti intrebari, nelamuriri, lucruri pe care vreti musai sa le aflati, le astept in comentarii.
Pana data viitoare, ramaneti tineri si indrazneti!

 

    Leave Your Comment Here