Recomandarea de luni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

plai festivalM-am gandit sa pornim saptamana in forta si cu voie buna, dar ce-ar fi ca de astazi inainte sa incepem fiecare saptamana cu o sugestie/recomandare de festival, film, teatru, concert si tot ce mai face sufletul nostru sa se bucure?

Asadar, saptamana asta avem cel putin 2 evenimente importante: unul care se desfasoara in Timisoara, celalalt in Bucuresti.

Daca nu ati auzit deja, vineri pe 13 incepe Plai, festival de care am aflat abia anul acesta, marturisesc cu rusine. Un eveniment organizat din suflet pentru suflete, mai mult decat un festival de muzica – asa cum precizeaza si organizatorii- un festival despre arta, multiculturalitate si entuziasm.

“Ce pregatim anul acesta? Cred ca nu mai e nevoie sa va spun de ZAZ, Patrice sau Maia Vidal, artistul rezident PLAI 2013. Pe langa asta, activitatile culturale de zi din Muzeul Satului Banatean sunt multe si pentru toate varstele si tipurile de oameni. Doar sa vreti sa zaboviti vreun ceas-doua printre casutele si corturile special amenajate.” (nebulasa.info)

Din pacate nu pot ajunge, mi-ar fi placut foarte mult sa vad ZAZ, insa aceia dintre voi care ajung, sa-mi lase si mie un semn aici, un comentariu, o poza, orice prin intermediul caruia sa ma bucur de la distanta.

Cea de-a doua recomandare vine pentru Bucuresti si este legata de deschidere noului spatiu Colectiv pe 14 septembrie:

“Colectiv este cel mai proaspat spațiu din Bucuresti, dotat cu determinarea sa alinieze viata de noapte romaneasca la atmosfera principalelor hub-uri urbane din Europa. Un manifest contemporan insuflețit, pe scurt, Colectiv seteaza un nou standard al calitatii în ceea ce cuprinde concerte, petreceri, expoziții si happening-uri de noapte, chiar aici, intr-o fosta fabrica de tenisi.” (urban.ro)

Later edit: De fapt, sunt 3 evenimente mari, unul incepe chiar de astazi. Foto Union isi pastreaza traditia de inceput de toamna cu Portret de copil.

“Daca ai un copil sau un nepot la scoala, in clasele 1-8, vino cu el in perioada 9-12 septembrie 2013, la studioul Foto Union din strada Berzei. Intre orele 10.00 și 17.00. Fara programare prealabila. Noi îți vom face cadou un portret tradițional marca Foto Union, in format digital.” fotounion.ro

 

Pana lunea viitoare, sa va bucurati de viata! 🙂

    Leave Your Comment Here