Ma mut la… tata?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

festival-undercloud-2013-afis-mareUndercloud. Festivalul de Teatru Independent de Orice, cu săli pline de oameni frumoși. „Un festival de teatru viu, care nu lâncezește, care nu se blazează, care nu se poticnește, care nu se plictisește, care nu se repetă”, așa cum bine stă scris pe pagina de facebook a festivalului. Marți seară, ora 19:30. 5 actori și din nou o sală plină. Ce-a fost în următoarea oră și jumătate?

O piesă care mi-a amintit că există și altfel de umor în afara producțiilor de divertisment televizate. O comedie pe care trebuie să o vezi într-o seară de luni pentru a-ți înveseli întreaga săptămână. Actori buni și replici memorabile. Bucurie. Atât pe fețele spectatorilor la finalul spectacolului, cât și pe cele ale actorilor și organizatorilor văzând o sală plină care îi aplaudă, care le mulțumește și îi prețuiește. Acel gen de reprezentație după care pleci acasă gândindu-te că ești prost pentru că nu mergi mai des la teatru, indiferent de cât de des mergi.

Undercloud s-a terminat, dar puteți vedea piesa “Mă mut la… tata?” pe 1 octombrie la Teatrul Tineretului (Palatul Național al Copiilor). Mergeți să-i vedeți. Dacă nu pe ei atunci pe alții. Duceți-vă la teatru. Des! Pentru ei, actorii, dar în primul pentru voi, pentru mintea și pentru sufletul vostru.

Articol de Adi Zabava.

    Leave Your Comment Here