Tabara din Tara lui Andrei

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

TLA 2013sau locul in care optimismul atinge cote maxime. Iar zambetul nu-ti dispare de pe fata. Si nici energia, nici buna dispozitie, nici increderea. Oriunde isi muta “caravana”, fie ca e la Tarlungeni, fie in Poiana, fie Bran, spatiul in care se desfasoara se transforma cumva in oaza aceea de bine, intr-o Romanie in care nu numai ca nu ti-e rusine sa traiesti, ba chiar ai chema si cativa englezi, francezi si alte natii sa le arati cat e de bine.

Ca sa intelegeti pe scurt cat de mult tin la acest proiect, am sa va spun doar ca anul trecut mi-am luat concediu pentru a fi voluntar o saptamana, iar anul acesta am suferit ca am fost doar in vizita, doar 2 zile si n-am apucat sa vorbesc cu copiii, sa-i simt aproape, sa ne jucam si sa-i conving sa mearga la culcare ori sa nu alerge pe holuri.

Poate pentru ca n-am prea fost in tabere si excursii cand eram copil, poate pentru ca toti Andreii de aici imi dau asigurarea ca tara si viitorul nu se duc de rapa, ba chiar avem toate sansele sa crestem frumos, poate pentru ca e spatiul in care pot sa ma maimutaresc in voie si sa redevin copil fara sa-mi pese de ce spun ce-i din jur, sunt o multime de poate, nu stiu care e cel adevarat, cert e ca din toate motivele astea si inca pe atat, Tara lui Andrei merita o multime de felicitari, toata sustinerea si increderea.

Anul acesta a fost special pentru ca s-a schimbat un pic si conceptul, copiii au invatat sa devina mici antreprenori, si-au construit parcuri de distractii, au inteles ce inseamana negocierea, comunicarea, dar si responsabilitatea, au investit cu cap, au tinut socoteala veniturilor, a cheltuielilor si au invatat sa nu se teama sa creada in ideile lor.

Anul acesta a fost special si pentru ca am venit doar ca invitat si am putut sa observ cumva din alta perspectiva tot ce se intampla. Oricum fiecare an e special, fiecare an imi da energia lucrului bine facut si ma bucura.

Aici puteti gasi si un mini-interviu mai serios si mai putin sentimental (zic eu) despre experienta mea de anul acesta din TLA, iar daca vreti si voi sa traiti pe propria piele toate experientele faine din tabara, nu va ramane decat sa va inscrieti voluntari si sa ne vedem anul viitor alaturi de copii.

Pana data viitoare, ramaneti tineri si frumosi, dar mai ales onesti. 🙂

  • Sabina

    Mentiune: premiu pentru cea mai draguta colega de camera 🙂 Stie sa apara la 7 dimineata fara sa faca deloc galagie si doarme fara …. zgomote :)) Pup

Leave Your Comment Here