Undercloud

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

festival-undercloud-2013-afis-mareDespre libertatea de a juca si jocul liber. Un festival de teatru independent de orice pe care il astept an de an si pentru care sufar atunci cand nu sunt in oras, ori nu apuc sa-i vad mare parte din spectacole. Cam asa patimesc si anul acesta, an in care voi reusi sa ajung doar in ultimele zile. Dar voi puteti profita de ocazie si de numele mari ce vin, puteti merge de astazi pana vineri inclusiv la o serie de spectacole minunate, precum: Ibrahim si florile coranului, 7 dintr-o lovitura, Cina cu prieteni, Pisica verde, Copilul divin si multe altele.

Bucurestiul devine in perioada aceasta o scena, un oras festival, de care merita si ar fi bine sa ne bucuram cu totii. Nu-i asa? Nu-i pacat sa vedem doar griul si pacatul din orasul asta? Nu-i pacat sa-i punem toate greselile lumii pe umeri, dar sa nu fim capabili sa-i vedem si razele de lumina? Undercloud e una dintre acestea si tare mi-ar placea sa-l simtiti asa, sa va bucurati de el si sa-i raspanditi vestea.

Ca atare, pentru astazi, va ofer o invitatie dubla la spectacolul lectura Aleluia de Valentin Nicolau, in regia lui Victor Ioan Frunza. Iar pentru ca nu pot oferi atatea invitatii pe cat mi-as dori, am sa aleg acel cititor care imi spune in cel mai succint, dar cuprinzator mod, de ce iubeste teatrul. Astept raspunsurile pana maine dimineata, orele 10.

Cat timp va ganditi la raspunsuri, puteti consulta programul festivalului aici si va puteti bucura de el in fiecare seara la MTR. Ne vedem acolo, da?

 

    Leave Your Comment Here