Despre gatit si mancat sanatos

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

solarisRevin cu noua mea pasiune, gatitul si cu noua mea preocupare, sanatatea. O fi de la varsta, o fi de la schimbarea de anotimp, nu stiu exact, stiu doar ca-mi place sa descopar tot felul de chestii simple de preparat si ok pentru organismul meu.

Joi urmeaza sa invat ce, cum si cand pot manca, fara a-mi petrece o zi intreaga in bucatarie, dar asigurandu-ma ca am parte de beneficiile unor mese sanatoase si echilibrate, iar in acelasi timp voi fi invatata sa pregatesc in timp real o delicioasa reteta raw. Abia astept sa vad ce mi se pregateste si sa va povestesc si voua.

Dar pana atunci, Solaris isi continua concursul cu retete. Tot ce trebuie să faci este sa le trimiti  reteta ta preferata si sa subliniezi printre ingrediente produsele Solaris folosite. Adauga si o poza edificatoare a rezultatului final si te-ai înscris în concurs. Grabeste-te intrucat mai ai timp doar pana miercuri 28 august. Aici gasesti toate detaliile concursului.

Pana data viitoare, stati cu ochii pe pagina mea de facebook si pe blog pentru ca urmeaza sa va povestesc reteta raw si sa revin cu o provocare catre voi.

    Leave Your Comment Here