Viseaza

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pasesti cu incertitudinea unui profan pe pamant sacru. Intri intr-o lume careia simti ca ai mai apartinut candva, in niste timpuri stravechi sau poate era chiar in copilaria ta. O lume in care simplitatea inseamna savoare si viata are gust, in care mai exista oameni veseli si culoare.

Intri timid, urbanul din tine iti interzice sa te supui unei realitati atat de diferite de cotidianul tau si stai putin pe margine. Strabati drumuri in lung si-n lat, cu marea tot timpul alaturi picurandu-ti ambrozie in vene si te intrebi unde ai trait pana acum si de ce oamenii pun pret fix pe ce e fara valoare.

thassos

Iti intinzi trupul  intre Carul Mare si un camp de maci si-ti odihnesti tamplele prafuite pe nisipuri prea fine pentru a fi reale. Iti arunci o coasta pe o stanca sperand sa rasara din ea o noua muza care sa-ti poarte constiinta prin golfuri si plaje pustii. Iti doresti sa se apropie de tine, sa-ti sarute tampla scrijilata, sa-ti infioare sira spinarii si sa zboare spre noi orizonturi.

nisip

Visezi cu ochii larg deschisi la un tu format din baloane de sapun, gata sa se disperseze la prima ploaie rece de vara. Singurul semn ca esti inca ancorat pe insula sunt urmele unei himere pe nisipul ud.

pasi

Acum fugi si viseaza-ti propriul vis. Si mai ales, transforma-l in realitate.

Pana data viitoare, sa visati mult si colorat.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri e un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul BancpostCosmoteSamsung Galaxy S4FordF64Booking GreeceIzvorul Cristalin.

    Leave Your Comment Here