Avon – despre femei si ingrijirea tenului

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Gama ANEWTenul tau te reprezinta. Modul in care il ingrijesti si te interesezi de bunastarea lui iti influenteaza o serie majora de lucruri in viata. Din pacate sau din intamplare, lumea in care traim ne impinge la actiuni facute pe fuga, la uitarea de sine -nu numai spirituala, cat si in ceea ce priveste propriul corp.

Astfel, pentru a descoperi care sunt ritualurile de ingrijire a tenului si gradul de preocupare fata de nevoile acestuia in randurile femeilor din Romania, Avon a realizat un studiu desfasurat pe un eșantion de peste 7.000 de respondenți de sex feminin, din mediul urban, cu vârsta peste 15 ani. După colectarea și analizarea datelor s-au evidențiat câteva aspecte interesante:

• 1 din 5 femei din România folosesc produse pentru îngrijirea tenului cel mult de 2 ori pe săptămână, în timp ce aproape 15% le folosesc doar în momentul în care simt că tenul lor are nevoie de îngrijire;

• Cele mai folosite produse de îngrijire a tenului folosite de către românce sunt demachiantul și crema de zi;

• 1 din 4 femei consideră sfatul medicului specialist important în alegerea produselor de îngrijire a tenului. Totuși, aproape 50% dintre femei aleg produsele de îngrijire a tenului aleatoriu, după experiența personală sau sfaturile prietenelor, mai degrabă decât după sfaturile specialiștilor; Îngrijorător este faptul că aproape 20% nu au niciun criteriu în alegerea acestora;

Intotdeauna am fost si sunt in continuare de parere ca informatia inseamna putere. Ceea ce stim despre noi, despre cum ne putem rezolva problemele ne ajuta sa ne imbunatatim viata. E important sa cunoastem la un nivel mult mai profund care ne sunt nevoile pentru a le satisface corespunzator.

Studiul realizat a evidentiat nevoia româncelor de a primi sfaturi profesioniste cu privire la îngrijirea corectă a tenului, nevoi pe care Avon, fiind o companie responsabila si profesionista, isi propune sa le rezolve prin parteneriatul cu Dr. Oana Spânu, medic specialist dermatolog. Mai mult, prin portofoliul său de produse, Avon vine în sprijinul îngrijirii corecte cu soluții adaptate tipului de ten, vârstei sau problemelor specifice. Zona de îngrijire a tenului este acoperită de portofoliul de produse prin 4 game principale: Anew, Solutions, Sun și Clearskin. Fiecare dintre cele 4 game este destinata unui tip de ingrijire si unei sfere de nevoi: produse anti-imbatranire, pentru toate tipurile de ten si punerea in valoare a frumusetii naturale, pentru bronzare in deplina siguranta si pentru tenul cu probleme.

Asadar, doamnelor, ce ati spune daca am schimba rezultatele studiului, daca am pune mai mule intrebari si ne-am interesa mai mult de nevoile noastre?

Eu am inceput sa testez gama Solution, aleasa initial din intamplare, recunosc, dar care mi s-a dovedit a fi potrivita. Va propun ca atunci cand intrati pe site-ul lor si incercati sa gasiti ce vi se potriveste, sa cititi si materialele informative si sa nu uitati sa va intrebati reprezentantul Avon detalii legate de game, de produse, de cum va satisfac ele nevoile.

Pana data viitoare sa zambiti mult si sa va bucurati de viata!

 

 

    Leave Your Comment Here