Superscrierea cititorilor

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

FB SUPERSCRIEREA PrimaveriiPentru ca scrisul este terapie, iar cititul da sens vietii, pentru ca mai exista scriitori buni, dar si cititori cu diploma supercreativii superfundatiei FFFF au lansat o extensie a Superscrierilor ce pune accent pe cititori.

“Lansăm concursul Superscrierea Cititorilor, o extensie a Premiilor Superscrieri. Astfel, punem accent pe rolul cititorilor în povestea non-ficțiunilor care schimbă lumea.

Ne propunem să creăm o comunitate de cititori care au nevoie să se regăsească, să se inspire și să își explice lumea prin povești creative despre realitate.
Scopul Superscrieri este crearea unui model de competență și sănătate în relatarea evenimentelor. Iar acest lucru este posibil doar dacă și cititorii de astfel de relatări sunt conștienți de rolul calității și al creativității în poveștile care li se oferă.
Cu alte cuvinte, Superscrieri este un demers de responsabilizare atât a autorilor de texte de non – ficțiune, cât și de responsabilizare a cititorilor.

Participând la Superscrierea Cititorilor ai posibilitatea:
– să încurajezi autorii care au competența necesară de a schimba perspectiva oamenilor
– să contribui la cultivarea în România a genului de scriitură care dă câștigători de Pulitzer.”

Aici aveti intregul regulament.

Eu fac parte din juriu, lucru cu care am sa ma mandresc multa vreme de acum incolo 😀 , asadar va rog sa inscrieti cat ai multe texte faine (eu nu am voie nici sa inscriu, nici sa votez), texte de care sa ma bucur citindu-le, texte care v-au schimbat perspectiva, ori v-au bucurat, v-au facut sa traiti, sa simtiti, texte pe care va doriti sa le vedeti apreciate. Totul pana pe 9 mai.

 

Va astept! Spooor! 🙂

    Leave Your Comment Here