PR Academy la PR Forum

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

PR ForumDragi PR-isti si copii ce va doriti sa intrati in preafrumosul si complicatul domeniu numit comunicare si relatii publice, va anunt ca se apropie editia de anul acesta a PR Forum. Daca nu stiti deja despre el e cazul sa va puneti niste intrebari serioase si sa il descoperiti cat de repede. De ce? Pentru ca PR-ul clasic nu mai este suficient, pentru ca lucrurile evolueaza indiferent daca vrem sau nu si pentru ca avem nevoie de informare si interactiune continua intr-un domeniu ale carui baze se sprijina pe oameni si comunicare.

Pe scurt, cea de-a saptea editie PR Forum se desfasoara in perioada 25 – 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul cuprinde doua zile de conferinte, seminarii intensive, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie. Prima zi a evenimentului, 25 aprilie, include doua conferinte si trei sectiuni de seminarii care vor aborda tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR si comunicare. Printre temele abordate, se numara: Personal Branding pentru Manageri, Strategii pentru Comunicare Integrats, Brands Communications, Tendintele Anului in Relatii Publice, PR Specializat etc. Programul integral este aici.

Important de avut in vedere, daca deja nu v-am convins de utilitatea participarii, este raportul realizat de Unlock Research special pentru eveniment. Studiul va dezvalui cum vad clientii din marile companii industria de comunicare si relatii publice, care sunt asteptarile, oportunitatile si provocarile pietei.

Iar daca esti mic, dar indraznet, la inceput de drum si vrei ca peste niste ani sa poti vorbi despre campanii, clienti si concepte din PR cu lejeritatea cu care o fac speakerii PR Forum, fii cu ochii pe Evensys ce anunta o noua initiativa pentru practicienii in comunicare cu ocazia acestei editii de PR Forum. PR ACADEMY cuprinde o serie de cursuri ce se vor desfasura pe parcursul intregului an si vine in intampinarea unei nevoi neacoperite pe piata locala: training-uri de comunicare interactive si actuale. Pe 26 aprilie, vor avea loc primele patru cursuri : Crisis Comunication Today, sustinut de GMP PR, Social Media for Public Relations, sustinut de GolinHarris si Effective Internal Communication Planning, sustinut de Image PR.

Pana data viitoare, cititi mult si comunicati cu cap. 🙂

    Leave Your Comment Here