Femeia ideala

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

perfect personAsa cum am promis, revin cu ideea-concept a femeii ideale, concept pe care va invit sa-l dezbatem impreuna  caci sunt tare curioasa daca barbatii imi vor da dreptate.

Femeia ideala este femeia ce nu a obosit sa-si sustina zambetul. Femeia ideala are omoplati conturati de ingeri si degete lungi, are ochi de zeu si stie ca un suflet trist e un suflet cu luminile stinse. Ea are rabdarea de a descoperi lucruri, oameni, concepte, trairi si picioarele impietrite  astfel incat sa nu fuga atunci cand viata ta o loveste.

Femeia ideala iti suceste viata pe dos astfel incat sa te bucuri de partea ei buna. Femeia asta iti tine capul in maini atunci cand gatul tau a obosit s-o faca, atunci cand iti simti corpul strain si viata departe.

Aceasta femeie e linistea intruchipata si acel “acasa” pe care l-ai pierdut sau poate nu l-ai gasit niciodata. Ea viseaza si spera, crede si incearca, se rostogoleste de durere doar cand nu e nimeni in jur sa o vada, se arunca cu capul inainte in tot ce simte, e blanda si buna, dar se transforma in fiara cu colti insangerati cand isi apara odorurile.

E femeia dulce pe care o vezi si deja ti se insenineaza ziua. E ochiul prin irisul careia vezi doar colorat.

Ea e. Sau nu. Dar atunci cand e, e fericire.

Sa fiti frumosi si sa iubiti ca-n povesti!

  • Mihai

    Idealul nu exista, mai ales ca femeia care “se transforma in fiara cu colti insangerati cand isi apara odorurile” azi te considera important si maine e posibil sa fii subiectul coltilor care cred ca atentezi la alte odoruri.

Leave Your Comment Here