Scrisoare catre Andreea

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

_DSC8218Andreea draga,

Ai sa ai 30 si ceva de ani si o sa ai un rid in plus pe frunte. Nu te supara si nici infuria, caci e semn de experienta si, in plus, ai sa mai faci unul de la incruntare. Probabil ca acum esti la fel de nebuna si iti faci calculul cu ce iti doreai la 18, la 23, la 26 si ce esti, ce ai reusit sa faci cu toate visele alea mirobolante. E ok, stiam ca n-ai sa te schimbi.

Acum sigur ai o bacanie, sigur faci placinte cu fragi si uneori mancare libaneza. Si sigur stii sa canti Piano Concerto No. 2 Mvt III a lui Dmitri Shostakovich.

Si ai face bine sa iti alerge printre rafturile bacaniei un ghemotoc, ce nu a trecut prin etapa de mers, ci a invatat direct sa alerge. Ai face bine sa ai acelasi zambet de copil pe fata si aceeasi credinta in bunatatea oamenilor. Ar fi perfect sa te lupti in continuare pentru cauze pe care majoritatea le crede pierdute si sa te gandesti tot mai serios la romanul ala. Fie, poate nuvele, dar iti voi sta in coaste pana scrii si in tample pana iti asezi visele pe foi albe.

Iar daca devii uricioasa si pesimista, jur ca te blestem. Iar ochii verzi au trecere mare printre duhurile care se ocupa de asta. 😀

Acum ai citit 20% din ce ti-ai propus, asa ca nu te lasa pe-o ureche, chiar daca mai treci pe povesti nemuritoare, nu uita de peretii captusiti cu carti.

In rest, tu stii mai bine ce-ti mai trebuie si ce ai de facut. Pana la urma, ce sfaturi sa-ti dea o pustoaica de 26 de ani?

Hai, ai grija si zambeste mult!

 

 

Leave Your Comment Here