Uneori visele nu mor, visele se transforma

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

tumblr_mboi4nAqRX1rcm8gqo1_500Oasele se rup. Muschii se sfasie, organele se destrama. Chirurgii si medicina au evoluat suficient incat sa stie cum sa reactioneze si care sunt pasii de recuperare pentru cazurile astea. Dar cand se destrama viata-ntreaga, atunci cand se rup oameni, nimeni nu e pregatit, nimeni nu stie ce urmeaza, asadar toti o luam pe bajbaite.

Atunci cand se destrama sperante si vise, cand asteptarile cad precum bolovani grei intr-o avalansa continua spre capul tau, atunci cand tot ce stiai nu mai are sens si e cu susul in jos, fix atunci incepi sa faci primii pasi de-a busilea, caci esti prea obosit si neinitiat sa mergi direct in picioare, primii pasi catre un tu mai intelept.

Iar atunci cand incepi sa bajbai incepi, de fapt, sa faci pentru prima data ceva cu adevarat pentru viata ta. Pentru ca nimic nu se naste din asteptare, totul se naste din actiune. Nici relatiile bune, nici carierele, nimic nu se naste asa…pur si simplu. Trebuie sa existe o actiune premergatoare nasterii, actiune ce depinde doar de noi. Relatiile, jobul ideal, copiii, vacantele, tot ce isi pot dori oamenii la un moment dat in viata inseamna timp, rabdare si actiune in sens pozitiv.

Iar acum, tu, cititorule, cel ce stai lungit in pat si te supui unei disperari surde, pe care o ascunzi si de tine si de cei din jur sperand ca va disparea daca o ignori, cel ce ai obosit sa lupti cu morile de vant, cel ce ti-ai pierdut rabdarea si energia, priveste in tine si vezi daca nu ti-ai ales morile gresite, daca nu stai contra vantului fara sa realizezi, daca nu cumva visul tau cel adevarat sta ascuns sub un maldar de dorinte create de realitatea din jurul tau si nu de tine.

Hai, sus, fruntea sus si vezi ce ai de facut cu tine. Bajbaie in nestire, da-ti voie sa gresesti, dar cel mai important, da-ti voie sa actionezi.

Pana data viitoare, sa va gasiti visul cel adevarat!

Sursa foto.

    Leave Your Comment Here