mai exista foc, mai exista om

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

tumblr_md1n8akeGA1qg74gxo1_1280Vorbeam in unele din serile trecute cu un om, in carui gandire ma incred cu tarie, despre oamenii care ascund un foc in ei.

Exista oameni care sunt manati de un foc interior in tot ceea ce fac, ei nu pot doar sa realizeze actiuni, ci trebuie sa traisca totul la maximum, sa puna patos in cele mai marunte lucruri. Exista acest tip aparte de oameni a caror ochi sclipesc continuu de nerabdare, a caror trupuri freamata in mod constant dintr-o energie fara margini, fara inceput si fara sfarsit. Exista acest soi de om ce este “tot o inima”, omul nelas, omul care se prabuseste incercand, facand, sperand, visand.

Acesti oameni sunt manati de aceeasi forta pe orice panta ascendenta a vietii lor cat si de pe colina ce-i duce in cel mai dur zid. Cu aceeasi viteza cu care urca, cu acelasi patos cu care cresc,  in momentul in care cad, cu aceeasi tarie se duc cu capul in zid, cu aceeasi energie cad in prapastie.

Pentru oamenii care iubesc si traiesc pana la capat, pentru voi aceia ce visati chiar si atunci cand cineva sau ceva va ingenuncheaza, pentru voi si in fata voastra ma inclin!

Lumea asta mai are sanse! 🙂

 

Sursa foto.

    Leave Your Comment Here