Ford Fiesta facelift 2013

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

IMAG1519Uneori frumusetea consta in siguranta. Alteori tot in siguranta iti sta si starea de bine si confortul si tot ea schimba si perspective. Ma gandeam la subiectul asta in timpul prezentarii noului Ford Fiesta facelift. Probabil va intrebati de ce, care-i legatura si cum au ajuns sinapsele mele sa creeze conexiuni de acest gen. E simplu: noul model aduce in premiera in Europa un sistem – MyKey- care le permite parintilor sa limiteze viteza maxima pe care o poate atinge masina atunci cand este condusa de adolescenti.

Imi aduc aminte groaza pe care a avut-o mama cand am condus prima data o masina. Imi amintesc reiterarea figurii ei impietrita de teama cand a inceput si fratele meu sa conduca. Imi amintesc numeroase studii si rapoarte ale Politiei Romane potrivit carora cele mai multe accidente rutiere soldate cu victime si mai rau,  cu decese,  sunt  produse de tineri intre 18 si 24/27 de ani. Am in minte parinti indurerati smulgandu-si parul de furie ca si-au lasat copiii, multi dintre ei insuficient de responsabili sau constienti de ce inseamna implicarea in trafic, sa conduca.

Asadar, jos palaria in fata Ford ca s-a gandit la bietii parinti, la siguranta tinerilor si la cum poate imbunatati experienta condusului introducand pe langa MyKey si  sistemul multimedia Ford SYNC, controlat cu ajutorul comenzilor vocale.

DT__1336

Eu sunt un conducator de weekend, asa cum singura ma numesc, adica, desi am permis de aproape 8 ani, iooi cat timp a trecut, conduc destul de rar. Asta imi influenteaza impresiile atunci cand incerc o noua masina, ma face sa fiu mai atenta la tot soiul de functii, ma tenteaza sa o incerc si ca pasagerul din dreapta sau din spate.

Prin urmare, ca parere generala: iubesc curajul Ford de a se juca cu nuantele masinilor, nu prea veti vedea culorile alese pentru noul Ford Fiesta pe alte masini, imi place sistemul audio made by Sony, e o masina perfecta pentru oras, dar care se descurca cu succes si in afara si chiar pe zapada si drumuri mai putin prietenoase.

Dar cred ca cel mai important e sa vedeti si sa simtiti prin propriile experiente ce poate si ce stie masina asta, asa ca va invit sa va inscrieti la un test drive aici.

Pana data viitoare conduceti cu grija si bucurati-va de primavara!

 

Leave Your Comment Here