pentru balbaitii in iubire

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ultima data a fost vara cand mi-ai inconjurat talia cu mainile. Ultima data a fost soare cand mi-ai ridicat trupul de pe sol si mi l-ai sprijinit pe propriile-ti coaste. Ultima data a fost zambet cand te-ai bucurat ca un copil de clapele pianului.

Prima data a fost curcubeu cand mi-ai pictat pe buze o nota din piesa aceea pe care o iubesti atat de mult. Prima data a fost fastaceala si stangacie. Dulce incurcare.

In continuare e o bolboroseala in gesturile mele intrerupe de ratiune. In continuare e nestiinta zambetului larg si sincer demult uitat in mine. In continuare e cautare si neliniste si fuga. In continuare pana cand ne vom ridica din ciment capetele grele si vom reusi sa deschidem pleoapele catre culorile din viata noastra. Pana cand vom reusi sa distingem sunetele fluide de zgomot si nuantele de culorile fade. Pana cand vom putea sa ne lasam prada unor simtaminte mai puternice decat noi, decat umanitatea intreaga, pana atunci vom rataci, ne vor degera degete si suflete, vom sfasia cu dintii oase si vom zdrobi muschi ai confratilor nostri, vom plange si vom lovi pereti cu pumnii.

Pana atunci, pana candva, iti picur zilnic din iubirea mea strambata de cadre prea stramte, mutilata de falsi specialisti, vanata dupa lunga-i pribegie.

Sa fiti iubiti!

Natasa

 

Leave Your Comment Here