Viziteaza 20 de tari intr-o singura zi la Global Village

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

aiesec-international-internships12Dragilor, nu stiu daca din dor de studentie sau pentru simplul motiv ca-mi sunt dragi oamenii care invata, dar am ramas mereu in legatura cu asociatiile studentesti si cu studentii ce se implica in proiecte frumoase, motiv pentru care va prezint un eveniment foarte important pentru acestia (si nu numai).

AIESEC Bucuresti impreuna cu Palatul National al Copiilor vor lansa cea de-a VII-a editie a evenimentului Global Village pe 24 februarie.

Persoane de toate varstele sunt asteptate, in intervalul orar 12:00-18:00, pentru a ”vizita” intr-o singura zi, mai bine de 20 de tari: Brazilia, Regatul Maroc, Japonia, Coreea de Sud, Indonezia, Egipt, China, Taiwan, Nigeria, Madagascar, Vietnam, Peru, Pakistan, Kazakhstan, Emiratele Arabe Unite. Muzica, dansul si degustarile traditionale va vor incanta simturile pe parcursul unei zile intregi de sarbatoare. De asemenea, veti gasi standuri cu obiecte traditionale si workshop-uri, unde veti avea ocazia sa probati costume sau sa invatati sa scrieti in coreeana.

Un alt punct de interes vor fi studentii internationali veniti în cadrul proiectelor “C.H.A.N.G.E”, “GROW”, “Make it green, make it count!” desfasurate de AIESEC Bucuresti. Vor exista surprize si premii pentru participantii care se vor inscrie la tombola din cadrul evenimentului, unul dintre premii fiind o excursie.

Cu o zi inainte de eveniment, pe 23 februarie, bucurestenii (si nu numai) vor avea ocazia sa participe la un Treasure Hunt cultural. Înscrierile se fac pe aici, iar intrarea la Treasure Hunt, dar si la eveniment este gratuita pentru toti participantii.

Sa mergeti si sa va distrati si pentru mine, da? 🙂