Hoata de identitate sau comedie cu happy end

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

identity-thief-897787lPentru ca ai mei cititori sunt cei mai destepti si cei mai importanti am decis sa-i rasplatesc ori de cate ori am ocazia. Astfel, cu mici exceptii, am sa va trimit la toate filmele la care sunt invitata pentru a va bucura de avanpremiere. Voi crea un sistem prin care toti cititorii mei (din pacate, momentan, ma refer doar la cei din Bucuresti, insa am vad cum putem extinde invitatia la nivel national) vor ajunge pe rand la film. Tot ce va cer e ca dupa vizionare sa-mi trimiteti un mail la andreea@andreeaburlacu.ro in care sa realizati o scurta recenzie a filmului urmata de impresiile si impactul lui asupra voastra, recenzie pe care o voi publica apoi pe blog cu numele vostru sub forma de guest post.

Toti cei care vor sa scrie recomandari de film pe acest blog, sunt rugati sa ma anunte in comentariile acestui articol.

Iata si prima cititoare (ce se s-a nimerit sa fie si ea bloggerita) ce a fost aseara la Identity Thief  si ne impartaseste impresiile ei. Multumesc, Raluca!

Daca te plictisesti, nu ai ce face, dar nici propunerile nu te multumesc prea tare (cineva acolo, langa tine, iti sopteste/striga hai sa facem aia sau cealalta) iti recomand sa te imbraci frumos, sa iti iei (daca ai ) jumatatea- legitima sau nu- si sa te duci frumos la cinema.

Vei rade, zic eu din experienta proprie, copios, nu te vei plictisi, cand mai putin te astepti sau cand prevezi ce se va intampla in continuare, vei fi surprins de ce se intampla si vei constata, la sfarsitul filmului ( un pic mai siropos, dar, de asteptat pentru o comedie cu cei doi) ca nu stii cand a trecut timpul.

Crede-ma, vor fi aproximativ 2 ore bine petrecute intr-o seara de sambata sau de duminica, sau daca vrei tu, orice seara din saptamana. E o comedie usoara, fara scene complicate sau duse la extrem cu stupidul sau comicul din stupiditate, pe care il intalnesti destul de usor, zic eu, in majoritatea comediilor care, parca, preaslavesc prostia dusa la extrem. Nu este, e adevarat, o comedie de nota 10, perfecta, dar cred ca e o comedie pe care o poti revedea, fara probleme si peste un an si sa razi la fel de copios ca si prima data.

Leave Your Comment Here