HappyBox

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

happybox-escapada-de-luxImi place sa iau cadouri. Iubesc sa fac suprize celor dragi, sa gasesc lucrurile imposibile pe care si le doresc, sa pun la cale un intreg plan in urma caruia sarbatoritul sa fie in culmea fericirii. Situatia este perfecta atunci cand respectivul are tot felul de vise, hobbyuri si dorinte dintre cele mai diverse, insa exista si situatia frustranta in care trebuie sau vrei sa-i iei cuiva un cadou si habar nu ai in ce directie sa te indrepti. Nu vrei sa pici in clisee, nici sa treaca momentul neobservat, insa nu ai nici un indiciu in privinta cadoului.

Si uite asa, niste oameni inspirati au venit cu o solutie ce ne salveaza in orice situatie complicata. Cutiile cadou happybox iti simplifica viata. Fie ca este vorba despre o zi la spa, lectii de dans sau de echitatie, un zbor cu avionul sau o escapada romantica, happybox ne ajuta sa oferim cadouri inedite celor dragi sau chiar sa ne bucuram si noi alaturi de ei in cadrul acestor experiente.

Pentru a face cadou o cutie happybox tot ce trebuie să faceti este să alegeti cutia dorita, dintre cele sapte variante: Relax&Beauty, Sport&Fun, Aventura, Sejur în Doi, Escapadă de Lux, Invitaţie în Oraş si Experienţe Diverse, cu peste 400 de experiente si activitati atent selectionate, la centre partenere din Bucuresti si din tara. Din brosura aflata in interiorul cadoului ales se va selecta experienta dorita, iar pentru a programa experienta se va accesa centrul de rezervări happybox (on-line sau telefonic) si se va face programarea cu ajutorul codului de securitate aflat pe voucherul din interiorul cutiei.

Nu stiu voi ce ziceti, dar eu simt ca voi avea o viata mult mai usoara de acum cand nu va mai trebui sa alerg dupa cadouri. 🙂

Sa aveti spor! Si aniversari faine! 🙂

Leave Your Comment Here