Silver linings playbook

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Silver-Linings-Playbook-11Dupa cum va anuntam in articolul anterior, in cinematografele din Romania apare un nou film incepand cu 1 februarie. Silver linings playbook, un film despre  o nebunie atat de reala ca mi-a intrat in oase. Despre sindromul salvatorului care de aceasta data are un final fericit. Despre lucruri marunte si viata vazuta ciudat de optimist. Un film pe care vi-l recomand din cel putin doua motive: pentru stare de optimism si buna dispozitie pe care o da si pentru a intelege ca viata, fie ea afectata de tulburarea bipolara, depresii, dezamagiri amoroase sau obsesii prelungite, are farmec, are gust si e frumoasa.

Exista oameni ce se vindeca si se simt bine doar facandu-i pe altii fericiti, oameni ce se simt responsabili de bunastarea generala si prin incercarea lor continua de a face bine, chiar si atunci cand nu li se cere, devin tinte sigure ale unui circuit inchis in care pot iesi din depresia continua in care se scalda doar bucurandu-i pe altii, doar jucand rolul salvatorului.

Exista oameni care isi construiesc des obsesii si se leaga de fiecare dintre ele atat de puternic inca traiesc  continua stare de depresie combinata cu mici pasaje de euforie.

Exista povesti de dragoste neimplinite, exista povesti de iubire neimplinita si dureri acute in urma lor.

Ceea ce demonstreaza filmul este faptul ca toate lucrurile se intampla cu un sens, ca oricat de puternica ar fi nebunia fiecaruia dintre noi, oricat de pierduti ne simtim intr-un moment sau altul al vietii soarele rasare pe fiecare poteca la momentul potrivit si povestile pot avea happy-end daca avem rabdarea necesara pentru a ne tranforma povestile.

Pana data viitoare, sa aveti parte de tot ce iubiti in viata! 🙂

Leave Your Comment Here