Doneaza o vitamina!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

489373-proud-grandpa-with-grandsonBatranii sunt acei oameni care ne lumineaza diminetile friguroase de iarna cu un ceai cald pe care doar ei stiu sa-l faca, cu acele prajituri, cu acele gesturi pe care doar bunicii le cunosc.

Batranii sunt acei oameni care ne impartasesc cu drag istorii, povesti de viata, ne dau cu nesat din intelepciunea lor cerand involuntar si in mod total neobligatoriu doar ascultare.

Batranii sunt bunicii tai, ai lui, ai ei, acei oameni care merita o viata linistita, calda si neinsingurata.

Daca a trecut ceva vreme de cand nu ti-ai mai sunat sau vizitat bunicul, fa-o acum. Daca nu mai ai acele suflete dragi langa tine, esti ca mine, ti-e dor de ei si ai schimba lucruri din trecutul tau doar sa-i mai poti tine macar o data in brate, ai sansa de a ajuta alti seniori cu un gest extrem de simplu: doneaza o vitamina!

Cum? Intra aici, posteaza o fotografie sau un link al unei melodii si poti aduce un suras pe chipul unui senior. Eurovita transforma donatiile tale in vitamine reale care vor ajunge, cu ajutorul Crucii Rosii Romane, la azilele de batrani din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta, Braila.

Fiecare gest conteaza! Nu iti trebuie decat un gand bun si 3 minute. Si poti face asta doar pana pe 23 decembrie, asa ca, te rog, grabeste-te!

Fiecare gest publicat online pana pe 23 decembrie creste cu 10 vitamine counterul Eurovita, iar linkul catre website-ul campaniei valoreaza cat 50 de vitamine! Asadar, daca ai blog, scrie despre asta si poti contribui mai mult!

 

    Leave Your Comment Here