Facem bine -3-

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

IMAG1356-1Prima parte din Facem bine a avut loc ieri cand am cunoscut oamenii faini de la Roaba de cultura, am dus ce-am adunat pentru fete (multumesc Colgate Palmolive), am impodobit un bradut cu cei mici si ne-am bucurat impreuna de spiritul sarbatorilor, spirit care nu inseamna decat implinirea de a face cadouri, de a face bine, de a ajuta si ferici oamenii de langa tine. Iar experienta asta ramane, ramane in sufletele tuturor drept o pastila la care inima apeleaza atunci cand e ravasita si are nevoie sa se repare.

Urmatorul pas este un concert caritabil ce va fi sustinut maine, luni  17 decembrie, de catre Lucia, Vunk și Smiley pentru  UNICEF. Evenimentul va avea loc la Hard Rock Cafe, de la 20:30, iar invitaţiile pot fi obţinute în schimbul unei donaţii pentru copii (direct de la Hard Rock Cafe sau trimiţând un email de rezervare către Laura Petculet ( lpetculet@unicef.org ).

Pretul unei invitatii la concert este de 60 de lei, insa orice alta suma adaugata pretului invitatiei, este extrem de bine venita. Toti banii stransi vor ajunge la UNICEF.

Marti voi fi colindata la birou de copiii Asociatiei Portico, carora le vom da cadourile dorite in scrisorile catre Mos Craciun.

Nu in ultimul rand, Cristina Bazavan mi-a povestit despre o initiativa faina, despre care n-am apucat sa va zic din timp din cauza virusilor pe care acest minunat blog i-a contactat.

Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout  si unele dintre cele mai apreciate vedete din Romania le daruiesc o clipa de bucurie  copiilor din Centrul Comunitar Sfantul Vasile Casa Montessori.

Intre 13 si 21 decembrie, Razvan si Dani, Catalin Botezatu, Simona Gherghe,  Daniel Buzdugan si Mihai Morar, Alexandra Badoi, Anca Rusu, Cristina Dochianu, Iuliana Luciu, Alina Puscas şi Crina Abrudan vand preparatele din oferta de Craciun si Revelion Chocolat (cozonaci, praline, macaroons si alte delicatese) pentru a-i face pe copiii din Centrul Comunitar Sfantul Vasile Casa Montessori sa simta magia Sarbatorilor. Campania “Daruieste o clipa de bucurie” este initiativa lui Tudor Constantinescu, proprietarul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout, jurat in emisiunea Top Chef.
Asadar, tot ce cumparati pentru Craciun si Revelion in aceasta perioada se va transforma intr-un ajutor pentru Centrul Comunitar Sfantul Vasile Casa Montessori. Ajutam,da ?
daruieste o clipa de bucurie

    Leave Your Comment Here