Facem bine – 2 –

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Va povesteam acum ceva vreme despre intentia mea de a face impreuna cu voi un bine, cat de mic, in aceasta perioada. Si pentru ca vreau sa trec de la intentie la fapte, am adunat cativa oameni buni si cateva lucruri de dat pentru a ajuta un centru de copii.

Vom fi cu totii Mos Craciun alaturi de Colgate – Palmolive ce mi-au citit articolul si mi-au trimis imediat un mail de sustinere. Vom primi din partea lor produse de ingrijire orala de la Colgate (paste si periute de dinti) si personala de la Palmolive pentru a le da mai departe.

Apoi vom mai strange niste hainute, jucarii si carti de la toti doritorii. Copiii (fetele) sunt cu varste cuprinse intre 0 si 17 ani, asta ca sa va faceti o idee cu privire la ce masuri poarta.

Daca doriti sa donati ceva, eu va astept  sambata, 15 decembrie, de la ora 13.00, pe pajistea de la Roaba de Cultura,  unde vom impodobi impreuna un brad pe care il vom face apoi cadou unor copii mai putin norocosi – fetelor de la Centrul de Copii Abuzati. (Parcul Herastrau, pajistea Pescarus)

De asemenea, daca ai obiecte care nu iti mai trebuie si pot fi cadouri frumoase pentru niste fetite cu varste intre 0 si 17 ani, poti fi Mos Craciun pentru ele. Noi  vom pune sub brad toate cadourile – carti, hainute, CD-uri cu muzica si filme, jucarii etc. – si le vom darui impreuna cu bradul.

Roaba de Cultura este un proiect al Asociatiei Green Revolution, care a transformat pajistea din Herastrau intr-o zona de petrecere a timpului liber intr-un mod productiv si relaxant. Timp de doua veri, in fiecare weekend, acolo au avut loc concerte, cursuri, ateliere, petreceri pentru copii, jocuri, spectacole, ore de sport si alte evenimente culturale.

Va astept cu drag, iar daca aveti intrebari, sugestii, va rog sa nu va fastaciti si sa ma contactati.

Leave Your Comment Here