Si-am fost biciuita de cuvinte (Natasa revine)

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

si-am fost biciuita de cuvinte, de credinte. Si mi-au murit vise. Si-am lasat o bucata din mine pierduta printre imbratisarile tale stangace de om singur. Ti-am impartasit singuratatea si am ajuns la fel de singura ca ultimul om ramas pe pamant. Ti-am cules lacrimi neplanse si ganduri nerostite, ti-am alinat dureri incrancenate in carne si-n oase. Te-am ridicat pe cele mai inalte socluri, ti-am oblojit rani adanci pe care, printr-o putere miraculoasa, le-am luat si asupra-mi, iar acum, acum imi sangereaza rani straine in corp si ma dor dureri straine.

Si-am zambit luni intregi cu amaraciune in vene, fara sa cred ca te pot salva, fara sa-mi doresc sa schimb macar o celula din tine. Te-am iubit habotnic ca pe un idol ce-l preamaresti fara cracnire, fara sa pui la indoiala ceva, fara sa-ti pese de ce spun necredinciosii.

Mi-am picurat zilnic venin in urechi si-n sange, in neuroni si-n unghii, in pleoape si-n genunchi sperand sa traiesc intr-o lume paralela in care dragostea pentru un om decimat este posibila si poate transforma povestea Maestrului si a Margaretei intr-una cu final fericit. Am sperat sa fiu Margareta ce-ti opreste claustrarile prejudecatilor impuse de societate si iti devine muza pentru scrierile ce-ti umbla prin ganduri si nu stau locului pentru a te face scriitor.

Intr-o lume in care raul este produs metodic, am visat sa fiu partea buna care te bucura si-ti aduce zambet. Si mi-am scrijilat un nou tatuaj pe suflet, de fapt primul. Un mare stop. Poate sa-mi aminteasca mereu de tine, poate sa-mi aminteasca de lasitatea ta, poate sa ma opreasca din a mai fi singura alaturi de tine.

Si te-am iubit, suflete! te-am iubit….

Cu drag,

Natasa

Sursa foto.

    Leave Your Comment Here