Inca mai cred

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Fac parte din cercul ala de oameni ce cred in bunatate, in viitor si in schimbarea lucrurilor ce nu ne coafeaza. Noi, acesti neintelesi ai societatii, inca mai credem ca exista parti bune in orice om si ca lumea poate fi salvata prin pasi mici. Noi inca mai credem in existenta unei literaturi de calitate, a unor jurnalisti carora le pasa si isi fac meseria cu drag, in existenta unor profesionisti ce investesc in scriitura buna.

De asemenea, mai exista o dihotomie destul de clara intre oameni ce creeaza si sustin idei doar la modul declarativ, acolo se opreste totul, si oameni care inca se implica cu tot sufletul lor si cu toata fiinta pentru ideile in care cred, le cresc cu grija, le uda radacinile, se indragostesc si reindragostesc de ele, fac cele mai nesabuite si nebunesti gesturi pentru a le sustine.

Atunci cand cei din primul cerc (sa-l numim generic “al celor ce cred” ) se intersecteaza cu al doilea (numit generic “al celor care fac”), suprafata comuna este tot ceea ce-si poate dori o comunitate si societatea per ansamblu. Ceea ce rezulta e super. De aceasta data Superscrieri.

Ce inseamna Superscrieri? Va rog sa ma iertati, dar pentru fiecare persoana ce nu stie moare un pinguin in chinuri. Si un pisoi e sugrumat. De ce? Pentru ca acest concurs-eveniment va ajunge un Pulitzer romanesc, iar atunci va va pare rau ca ati ignorat fenomenul. Dar pentru ca inca mai aveti o sansa, va rog sa citit aici totul despre Superscrieri.

Anul acesta am avut ocazia sa intalnesc si sa descopar o multime de oameni ce scriu cu adevarat si care, printr-o scriitura de calitate, schimba lumea. Le multumesc si ii felicit atat pe ei, pentru ca exista, cat si pe minunatii de la FFFF pentru initiative tot mai faine, si nu in ultimul rand pe toti cei ce au ales sa sustina cele mai super Superscrieri.

Fotografii ale evenimentului gasiti aici, iar lista de citit pentru weekend, caci e pacat sa ratati castigatorii, aici.

    Leave Your Comment Here