Vanatoarea de clisee

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Emisiunea „Vanatoarea de clisee” este prezentata de Ina Ilie si poate fi urmarita in fiecare duminica, de la ora 11.30 la TVR 2. Domnul Arc si doamna Bila, personajele-simbol ale emisiunii, sunt protagonistii unor clisee de multe ori considerate arhetipale.

Incepand de aceasta sambata, 10 noiembrie, ma puteti vedea si pe mine in cadrul acestei vantori, timp de 3 saptamani.

Primele 2 emisiuni, episodul 23 si 24, trateaza stereotipuri in publicitate. Invitati din platou sunt Diana Vasiliu – copywriter si Dan Petre – profesor comunicare SNSPA. Invitati din partea societatii civile sunt: Florin Dumitrescu – publicitar, Adrian Horobet – regizor, Nana Falemi – sportiv si subsemnata.

Episodul 25 trateaza cliseul “Femile sunt sensibile, deci usor de ranit.” Invitatii din platou sunt: Delia Panait – Asociatia FRONT, Mihai Albu – psiholog/sociolog, Invitati din partea societatii civile sunt: Adrian Horobet – regizor, Nana Falemi – sportiv si din nou subsemnata.

Sunt extrem de curioasa de ce a iesit, am mari emotii, dar un lucru e cert: m-am distrat teribil in timpul filmarilor. Va astept cu mare interes feedback-ul din partea voastra, nu fara a va ruga sa-mi iertati emotiile si timiditatea din fata camerelor.

 

    Leave Your Comment Here