Cand te oboseste lumea de afara…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ce faci cand lumea iti ingenunchiaza zi de zi visele? Ce faci cand visai sa schimbi lumea, erai zen si ofereai tuturor ceea ce oamenii cauta si gasesc foarte greu: pacea?

Ce faci cand esti atat de obosit incat iti simti oasele farmitate de indiferenta si egoismul din jur? Ce faci cand oamenii din jur fug continuu de ei insisi, de visele lor, de posibilitatea de a fi fericiti din prea multa teama si prea mult mâl adunat in suflete? Ce faci cand toti vor sa te schimbe pentru ca in mintea lor nu te incadrezi in tiparele impuse de societate?

Iei o pauza, te insingurezi, nu raspunzi la telefon, mesaje, invitatii la cafea. Iti deschizi o carte si citesti. O inchizi si te gandesti la tot ce se intampla, la ceilalti, la tine, la ce faci gresit, la ce solutii sunt de gasit astfel incat sa rezisti in aceeasi formula chimica pe care ai cladit-o cu greu, acelasi tu care inca mai crede in bunatatea din oameni, care inca spera in secret ca poate scoate partea buna din oameni la suprafata.

Cand te simti apartinand unei lumi in care parca doar tu crezi cu adevarat, iar cativa prieteni adera doar la nivel declarativ te retragi. Te asezi singur in fata ta si te despoi precum o ceapa de relele din jur, de toate deciziile si visele pe care le-ai avut, de toate gandurile ce te trezesc noapte de noapte de atata vreme. Te golesti de tot, iti confirmi singuratatea si pornesti la drum din nou ca un lup: la fel de puternic, la fel de dur, la fel de singuratic, la fel de fidel, la fel de sensibil in adancuri.

 

 

 

 

 

 • Haotik

  Atunci cand cad, ma ridic si merg mai departe. Nu am timp de stat, nu am tipm de odihna, iar energia mi-o iau chiar din esenta drumului pe care il parcurg.

 • Marius Matache

  Cel mai bine e sa te opresti un minut, respiri adanc, apoi pui mana pe barda/retevei/par de gard si incepi sa “repari” ce e stricat in jur. Iar daca il prinzi pe-ala care strica, da un semn, ca vin sa ii spargem capul impreuna 🙂

 • Ionut

  Vrei sa spui, ce fac cand este haos in viata mea? Ce sa fac ma bufneste rasu, zic HAOS cu o pofta mare de viata si merg in continuare:D.

 • Andra

  Daca ai sti cat de bine te inteleg…

Leave Your Comment Here