Big Build 2012

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

A mai trecut un an, am mai avut parte de un Big Build, de o noua serie de povesti impresionante, de o noua echipa de oameni adunati din toate cele 4 zari, insa cu un singur scop comun, acela de a-si ajuta semenii.

Iar pentru ca nu ma pricep sa ma laud si nici nu vreau, pentru ca sunt putin egoista si vreau sa-mi pastrez sentimentele traite pe santier alaturi de familiile dezavantajate doar pentru mine, am decis doar sa multumesc celor ce mi-au oferit ocazia de a face un lucru de care sa fiu mandra.

Asadar, le multumesc tuturor celor prin intermediul carora am avut sansa de a participa la realizarea unei fapte bune. Multumesc Habitat for Humanity pentru ca exista si face atatea proiecte faine, le multumesc ca au creat Big Build si le multumesc ca am putut sa particip 2 ani consecutiv la acesta initiativa.

Multumesc Fundatia Vodafone pentru ca sustine Big Build.

Multumesc AdVenture ca sustine bloggerii si ca ne-a facut participarea mai usoara in cadrul #construim de anul acesta.

Multumesc Lactag pentru implicarea prin donatia mai multor produse pentru muncitorii de pe santier.

Multumesc Alex Tunaru ca m-a chemat in proiect si ca a avut rabdarea sa-mi raspunda la mailuri si telefoane la orice ora din zi si din noapte (literalmente noapte).

Le multumesc tuturor colegilor mei bloggeri pentru rabdarea de a-mi vedea fata sifonata de la 5 dimineata, morocaneala aferenta zorilor de zi, precum si vaitele de baba care a carat cu roaba. ­čÖé

Am sa va las sa va bucurati de un clip pe care l-am luat de la Razvan si in care puteti vedea atmosfera de pe santier:

 

Leave Your Comment Here