ClujBrandsTour – partea a 2a-

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

N-am mai ajuns pe o podgorie din copilarie pe cand ma duceam cu drag cu bunicii sa mananc struguri si “sa ii ajut”. Spun cu ghilimelele de rigoare caci nu faceam decat sa stau la umbra si sa ma bucur de soiurile culese.

Cu ocazia ClujBrandsTour am avut ocazia sa revin pe o podgorie si nu oricare, ci podgoriile Liliac. Am vazut cu cata grija sunt culesi strugurii, cu cata grija sunt procesati pentru a ajunge niste vinuri cel putin speciale. Bineinteles ca vinul care mi-a ramas in minte si in memoria papilelor gustative a fost Cuvee Feteasca Neagra si Merlot. (ca o iubitoare de vin rosu ce sunt). Insa pe site-ul lor veti gasi multe cupaje, care de care mai interesante pe care vi le puteti comanda pentru acasa. Nu in ultimul rand, cei de la Liliac v-au pregatit un concurs in care puteti denumi un vin dupa propria placere, puteti afla aici toate detaliile.

Si pentru ca tot am intrat intr-o oarecare ambienta cu aceste vinuri, am sa va povestesc de cele mai frumoase si dragute Lumanarese.

Daca sunteti pasionati de modalitati de decorare interioara, iar lumanarile fac parte din planul vostru, aici puteti gasi cele mai faine lumanari lucrate manual, iar daca simtit nevoia de a va aduce si un accent personal le puteti personaliza cu incredere, fetele de aici fac minuni. Este pentru prima data cand vad ca poti scrie cu un fir impletit utilizand doar degetele propriei maini si multa pricepere, pentru prima data cand vad o lumare in forma de broasca testoasa (da, am o mica obsesie pentru broastele testoase) si pentru prima data cand am vazut cum se fabrica, coloreaza, modeleaza si picteaza lumanarile. Recomand cu toata inima Lumanaresele, chiar daca nu sunteti genul romantic, cum nici eu nu prea sunt, le puteti folosi cu siguranta pentru niste cadouri reusite.

Nu in ultimul rand este imperios necesar sa cunoasteti inca 3 branduri clujene tare faine, branduri pe care le-am cunoscut cu ocazia acestui tur, dar pe care le recomand dupa ce am cunoscut oamenii ce le reprezinta, dedicarea lor si implicarea atat in propriile companii, cat si in comunitatea din care fac parte.

Unul dintre ele este Electrogrup, o companie ce deruleaza la nivel national proiecte de infrastructura energetica si telecomunicatii, una dintre cele mai dedicate companii pe care le cunosc in materie de dezvoltarea energiei verzi, puternic implicata in raspandirea conceptelor ecologiei si nu in ultimul rand, implicata  in proiectele educationale si culturale ale Clujului.

Cea de-a doua este Arobs, o companie de IT cu unii dintre cei mai inventivi si responsabili angajati ce reusesc sa ofere cel mai eficiente solutii IT atat pentru masini de top, cat si pentru GPS-uri, un loc in care m-am simtit iar ca la teza de informatica in liceu, adica in acel moment in care aud cuvinte cunoscute, dar n-as sti vreodata sa le dau un sens, cel putin nu sensul lor real.

 

Ultima, dar nu cea din urma este sala de sport Gimmy, sala ce mi-a facut o asa mare pofta de a ma intoarce la o viata mai activa, cu mai multa miscare, incat mi-am facut abonament la sala de indata ce m-am intors in Bucuresti. Sper sa ma tina entuziasmul cat mai mult timp. (am sa va tin la curent). Jos palaria in fata Gimmy, mi-as dori sa existe si in Bucuresti asemenea sali de sport carora sa le pese de confortul si bunadispozitie a clientilor, sa-si angajeze consilier de mirosuri, sa includa tot soiul de programe si sa se intereseze de segmentul de varsta 40+, segment total igorat in acest domeniu.

In incheiere,  multumesc dragilor de la TVdece pentru ca mi-au oferit ocazia sa cunosc oameni faini (aici ma refer atat la reprezentantii brandurilor ce ne-au primit absolut fabulos, cu multa caldura, rabdare si entuziasm, cat si la Zaineasca, Vlad si toti noii prieteni pe care mi i-am facut) si, bineinteles, ocazia sa-mi reintalnesc prieteni dragi. (Multumesc Andrei pentru broscuta)

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliac,
GimmyLumea lumânărilor.
Partener media: 24 FUN Cluj.
Parteneri:
Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor

    Leave Your Comment Here