Ajuta Romania sa zambeasca

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Probabil ca ai aflat despre campania Colgate – Ajutam Romania sa zambeasca, prin care incercam sa strangem 100 000 de zambete in aplicatia de pe Facebook , pe care sa Colgate le va transforma apoi in 100 000 de produse  donate catre Crucea Rosie Romana.

Campania intitulata “Ajutam Romania sa zambeasca!”, se desfasoara intre 30 August – 7 Octombrie 2012. Pentru fiecare fotografie trimisa, Colgate va dona un produs de igiena dentara catre Crucea Rosie Romana.

De asemenea, interactiunile din aceasta aplicatie – like-uri, share-uri sau comentarii – vor fi inregistrare ca zambete si transformate in produse donate. Toate acestea sunt actualizate in permanenta in ”Zambetometru”, un instrument de contorizare a numarului de zambete stranse pe durata campaniei.

Initiativa face parte dintr-o serie de actiuni prin care Colgate-Palmolive sarbatoreste 20 de ani de existenta in Romania. Pentru a marca momentul, compania a donat 2% din produsele vandute in Romania in luna iulie pentru renovarea unui spital de copii din Iasi.

Orice like dat filmuletului si orice share dat pe conturile tale de pe retelele de socializare, precum si orice postare despre el inseamna cate un produs donat de Colgate catre Crucea Rosie Romana.

Asadar, zambim? 🙂

Credit foto Cristi Serb.

Leave Your Comment Here