Mno, la Cluj cu mine

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Stiti, iar daca nu stiti aflati acum ca am cateva orase dragi, tare dragi, in care revin cu placere ori de cate ori am ocazia. Pe langa Timisoara si Sibiu, Clujul e acolo in top, poate chiar imediat dupa Bucuresti, poate chiar pe locul 2.

Iar astazi plec spre superbul oras la invitatia TVdece-ilor spre un eveniment ce imprieteneste brandurile locale cu bloggerii, ce ne va lasa (sper) sa vedem fata nevazuta a Napolact, Farmec, ori Jolidon.

Nu in ultimul rand o sa ne intalnim si cu reprezentantul primariei, institutie ce sustine acesasta initiativa, si anume fostul premier Emil Boc. Daca aveti intrebari sa-i adresati (atentie, nu injurii, exclamatii, afirmatii, astept doar intrebari in care sa pastrati limita decentei in exprimare) va rog sa mi le transmiteti si am sa va raspund curiozitatilor. De asemenea, daca aveti intrebari pentru oricare dintre reprezentantii brandurilor: Farmec, Napolact , Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs , Liliac, Gimmy, Lumea lumanarilor  va rog sa le lasati in comentarii.

Asadar, ClujBrandsTour here I come!

 

 

    Leave Your Comment Here