Despre iubire si libertate

0 Flares Filament.io 0 Flares ×
Fugim de iubire pentru ca ne iubim libertatea. Ne ascundem capetele in nisip cu trupuri tremurande lasate in bataia vantului doar pentru ca ne e teama de colivii.
Ne dorim caldura si liniste, un sentiment blajin de apartenenta, insa ne inlemneste in loc ideea inchistarii libertatii, posibilitatea  dependentei de o alta persoana fie ea si la un nivel foarte mic.
Pentru ca inima se teme de marea de durere ce se ascunde de cealalta parte a unei mari iubiri. Pentru ca iti iubesti libertatea mai mult decat orice pe lume. Pentru ca poti respira doar in deplinatatea acelui tu constient si nesupus.
Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Inima ta poate iubi neconditionat si nelimitat cand e libera. Poate alege o alta inima pe viata, atat timp cat stie si simte ca e libera.
Sufletele se trezesc din dureri si incertitudini si au puterea de a incepe povesti noi, nu din amintiri, ci din senzatii reale, prezente atunci cand nu se simt limitate.
 Dar, in final, nu uita: “E din neamul mare al licuricilor – omul: un vierme ce se transforma in lumina cand iubeste.” (L.B.)
P.S: Credit foto Daniel Ilinca.
 • Andra

  Eu cred că nu e musai ca cele două să se excludă una pe alta:).

 • Andreea

  Nici eu nu cred, insa am observat asa o moda in ultima vreme. 🙂

 • andreea

  Partea proasta e ca de multe ori, sufletele nu prea mai au puterea de a se trezi cu totul. Si nu mai stim sa o luam de la capat. Ne carpim viata si fericirea.

 • vlad

  daca simti ca merita sa te lipsesti de “libertate”, fa-o… vei regreta prea mult apoi daca n-ai facut-o. inca ramane valabil dictonul carpe diem.

Leave Your Comment Here