Arta pentru viata 2

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dragii mei, ne apropiem grabit de ultima de zi de inscrieri in proiectul Arta pentru viata (15 august), asadar va invit sa va adunati repede ideile si sa propuneti cea mai frumoasa modalitate de a face terapie.

Va reamintesc ca Servier a lansat acest concurs de idei pentru a conecta artistii la comunitatile locale de medici si pacienti din 5 spitale din Romania, pentru a le oferi inca o ocazie de a crea si de a-si utiliza operele in folosul comunitatii.

Pana acum s-au inscris 43 de proiecte, cele mai multe fiind la sectiunile pictura si handcraft.

Desi nu e fairplay sa am favoriti intrucat sustin din toata inima intreg proiectul, m-a bucurat tare mult initiativa lui Mario Barangea, fostul meu profesor de scriere creativa.

Iata cat de frumos isi incepe descrierea: Titlul de mai sus nu spune ce am de gand sa lucrez cu cei care se trateaza la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” dar sintetizeaza foarte aproape de adevar un fapt pe care l-am mai trait cu multa bucurie: momentul realizarii celui suferind, prin acceptarea bolii, ca nu este doar un ”pacient” ci o persoana intreaga si vie. (intreg proiectul il gasiti aici)

In concluzie, dragi artisti, fiti boemi de maine, astazi adunati-va ideile si “profitati” ca mai exista oameni buni interesati de soarta suferinzilor, oameni care finanteaza faptele bune si arta! Spor!
  • Ella

    Sunt foarte draguti, succes in noul hobby. Singura mea experienta de bijuterii DIY a fost acum 3 ani, cand am descoperit in Toronto un magazin de bijuterii unde puteai sa cumperi piese finisate, dar si piese DIY — iti cumparai toate contonempele si materialele necesare, si ti le amplasai singura acasa. Am cumparat atunci vreo 10 piese, din ambele categorii — atat finisate, cat si DIY. Dar in general, nu fac DIY, ca n-am timp, prefer sa cumpar o bijuterie finisata.

Leave Your Comment Here