Tabara Tara lui Andrei

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dragilor, va salut cu drag din tabara. Da, am sansa sa-mi retraiesc copilaria si sa ma bucur de energia noilor generatii. Happy me! 😀

Cu greu ma pot rupe de grupa mea, nici mai mare, nici mai mica deca fix 29 de copii, majoritari clasa a 7 si a 8a. Cum poti sa nu iubesti 29 de mici cercetasi cu esarfe portocalii la gat ce iti pot explica cum functioneaza o moara de apa sau ce a inventat Newton, pardon, Sir Isaac Newton, dupa cum m-au corectat chiar ei? Ei bine, nu poti.

Sunt pentru prima data voluntar in tabara din Tara lui Andrei si deja stiu ca mai vreau. N-am mai primit si interiorizat atata energie pozitiva si entuziasm de foarte multa vreme.

Promit sa povestesc cat mai multe dintre povestile pe care le intalnesc aici, insa acum ba urc pe munte, ba construiesc adaposturi in padure, chiar si barci pentru raul de langa, asadar, sunt putin prinsa.

Maine voi fi un Andrei (cetatean al Tarii lui Andrei) in toata regula si voi veti vedea asta pe pagina de Facebook a Tarii lui Andrei. Sa ma urmariti, da? 🙂

 

    Leave Your Comment Here