Caut prieten pentru sfarsitul lumii

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Tu ce ai face daca ai afla ca mai ai 21 de zile de trait? Si nu, nu ai aflat ca ai o boala incurabila, si nu mori singur, ci intreaga omenire. Un asteroid va lovi pamantul, iar toate operatiunile de salvare a Terrei au esuat. Asadar, intreagul mapamondul mai are doar 3 saptamani de vietuit. Ce faci?

Cu Steve Carell si Keira Knightley in rolurile principale, filmul este unul de vazut in special intre fete, baietii s-ar putea sa nu aprecieze romantismul existent in cam multe situatii.

Un mixt intre comedie si duritatea unei asemenea situatii, “Seeking a friend for the end of the world” este un film molcom, cu anumite pasaje ce puteau sa dispara, insa un film bun, cu un joc actoricesc fain, un film ce-ti da de gandit. Un astfel de scenariu te face sa te opresti putin din fuga cotidiana continua si sa te intrebi unde te afli, de ce, unde  vrei sa ajungi si cum. Si cel mai important, iti ridica intrebarea ce doare cel mai tare: de ce faci tot ce faci acum? iti place, iti foloseste, vrei asta? Daca nu, de ce o faci?

Asadar, opreste-te si intreaba-te si vezi filmul. S-ar putea sa-ti schimbi macar putin directia in viata.

 

  • olga

    mi-a placut filmul…plotul m-a intrigat primul, dupa personajele! Tema m-a facut sa merg si sa vad despre ce este vorba…nu citisem nimic despre el inainte…asa ca a fost o supriza mai mult decat placuta! Comedie romantik usoara de vazut cu persoana iubita!

  • mircea

    daca urmezi clasicile conventii, s-ar putea sa vi se para usor suprficial,insa privind in profunzime poate fi o reflectie usoara asupra sfarsitului lumii foarte previzibil și foarte apoteotic.

Leave Your Comment Here