Spiderman 4

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

sau The Amazing Spiderman. Este primul din seria lui care mi-a placut cu adevarat, de care m-am bucurat si care m-a facut din nou adolescenta. Pana la urma, ceea ce e important sa apreciem la filme este potentialul lor de a te transpune in timp si spatiu, de a-ti crea senzatii noi sau de a te conduce spre unele vechi si de a-ti oferi trairi pe care nu le accesezi zilnic. Iar noul Spiderman face asta.

Spiderman 4 aduce noi actori in rolurile principale, actori mult mai potriviti, cel putin potrivit gusturilor mele. Tobey Maguire şi Kirsten Dunst au fost inlocuiti cu succes de catre Andrew Garfield si  Emma Stone intr-o poveste ce recreeaza ideea Omului Paianjen, a umanitatii in sine (prin inserarea teoriei transferului de gene intre specii) si a evolutiei rasei umane in directii foarte ciudate cauzate de dorinta de a atinge perfectiunea si de a ne adapta cat mai bine mersului general al universului.

Mult mai activ, cu efecte speciale bine realizate, noul spiderman m-a cucerit nu atat cu super puterile lui, cat cu un mixt foarte bun dintre o realitate bruta, dura si o poveste in care binele  invinge mereu.

 

The Amazing Spiderman

    Leave Your Comment Here