How it’s made -partea a2a-

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

In timp ce unii se lupta prin instante, altii incearca sa epateze, unii sunt pasionati de aur, altii de salvarea declarativa a planetei, eu am grija de peticutul meu de pamant si de cartofii ce cresc si infloresc in toata splendoarea lor.

Si se pare ca am trezit si altora curiozitatea plantarii si cresterii cartofilor si nu in ultimul rand, al fabricarii chipsurilor.

Cei de la Digi24 au facut un reportaj pe aceasta tema pe care il puteti vedea aici.

Abia astept sa ajung la recoltare si sa-mi aleg o aroma pentru chipsurile Lays ce vor aparea in serie limitata, sub numele meu. 🙂

Insa pana vor aparea propriile mele chipsuri, pe care abia astept sa le impart cu voi (n-ar fi rau sa-mi sugerati ce arome va plac), ma hranesc cu cele deja existente in timp ce joc Catan, boardgame-ul meu preferat.

Lays organizeaza alaturi de specialistii in boardgames seri speciale de joc, seri in care va astept si pe voi sa ma invatati ce stiti. (in afara de catan si monopoly, recunosc, nu stiu alte jocuri :D) . Asadar, am sa anunt cand va fi urmatoare seara de jocuri si am sa aleg un cititor pentru a ma insoti. Revin cu detalii cat de curand.

Sa aveti o saptamana faina!

 

 

    Leave Your Comment Here