Pregateste-te, ca vine! – What to expect when you’re expecting‎

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pregateste-te, ca vine! este o comedie romantica despre cinci cupluri ce se confrunta cu toate situatiile posibile in perioada de asteptare a unui copil. Unul dintre cupuluri n-a ajuns inca nici la o prima intalnire, insa se trezesc in fata faptului implinit: acela de a avea un copil, un altul adopta un copil tocmai din Etiopia si tot asa intamplarile mai mult sau mai putin amuzante se tin lant.

Scenariul filmului are la baza o carte celebra in Statele Unite. Publicat in 1984, volumul de sfaturi pentru viitorii parinti, What to Expect When You’re Expecting, apare in topul revistei USA Today drept una dintre cele mai influente carti din cultura americana aparute in ultimii 25 de ani. Se estimeaza ca 93 la suta dintre femeile care au nascut in Statele Unite au citit ghidul pentru viitoare mamici.

Ecranizarea cartii  este semnata de regizorul britanic Kirk Jones si reuneste o echipa impresionanta de nume de la Hollywood: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro. În film vor avea scurte apariții celebrități precum Cheryl Cole de la Girls Aloud sau Taboo de la the Black Eyed Peas.

Un film simpatic, usor de vara, cu trairi insa destul de intense si fapte dureroase smulse din realitate. O comedie dedicata tinerilor ce se afla sau nu in asteptarea unui copil si au nevoie sa afle ce urmeaza sa li se intample. De asemenea, o comedie buna pentru parintii care au trecut deja prin toate aceste peripetii.

pentru o portie sanatoasa de ras si pentru 1 ora si 20 de minute de relaxare, va invit sa vedeti “Pregateste-te, ca vine!” ce ruleaza in cinematografe incepand de astazi!

    Leave Your Comment Here