RoNewMedia

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ce faceti pe 16, 17, 18 mai? Ar fi bine si frumos sa va faceti timp pentru RoNewMedia, una dintre cele mai bune si relevante conferinte din tara noastra.

RoNewMedia 6 revine in Romania cu dezbateri şi traininguri pe diferite teme legate de mediul online. Printre principalele topic-uri ce vor fi discutate in cadrul evenimentului se numara: marketing prin cautare optimizata, promovare pe Internet si social media in prima zi, marketing digital, internet mobil si gaming în ziua a doua, continut şi e-commerce in ultima zi.

Din pacate eu nu pot ajunge, am deja alte confirmari facute, insa mi-ar placea sa bucur pe unul dintre cititorii mei cu o invitatie venita din partea  Allegro, grup de e-commerc (cei care au mercador.ro & autovit.ro)

Eu insa am sa am bucur de o partida de fussball intre bloggeri si cei de la Allegro, un fel de incalzire inainte de RoNewMedia 🙂

Asadar, primul dintre voi care imi da raspunsul corect pentru intrebarea de mai jos primeste invitatia:

Cum se numesc cei trei speakeri din panelul 1.1, ziua 1?

Pe locuri, fiti gata, start!

 • andrei cismaru

  bruce bale, dan bulucea, nick palmer

 • Andu

  Bruce Bale
  Dan Bulucea
  Nick Palmer

 • Anca Duma

  dan bulucea, nick palmer, bruce bale

 • Roxana

  Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA Global Marketing Solutions

  Dan Bulucea, Country Manager Romania

  Nick Palmer, Head of Content Strategy

 • Elena

  Trebuia sa pui si tu o intrebare mai grea… 🙂

 • Andreea

  Am vrut sa vad cine e la curent cu ce se intampla si cine se misca mai repede. Daca puneam ceva din care sa aleg eu, eram iar in dificultate, s-ar fi putut crede ca nu e fair. Next time, am sa cer un eseu 😛

Leave Your Comment Here