It’s a boy. It’s Beetle.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Sambata am fost invitata la bal de un print german. Mare rumoare, multa curiozitate, o suita de printese urbane si un aer regal a colorat intreaga zi.

Astazi l-am vazut prin oras. Isi plimba printesa pe drumul ei catre viata urbana si jobul ei urban. 🙂

Pentru ca e un print cu simtul umorului, dar si un infaptuitor de minuni, Printul a decis sa-si tina balul pe 1Aprilie si nu, nu a pacalit pe nimeni, ba chiar a stabilit clar de la inceput aceasta zi ca #ziuaminunilor.

Ne-a rasfatat cu pantofiori, conduri, fandacsii, pocale de argint, prajituri dintre cele mai alese, bijuterii, portelanuri fine si tot soiul de astfel de minuni ce traseaza zambete adanci pe chipul oricarei femei careia ii e destinata macar o zi din an pentru a se simti printesa.

Probabil va intrebati cine este acest print misterios si de ce a ales el sa fie atat de generos in gesturi fata de printesele urbane si digitale ale acestui oras.

Si noi am fost extrem de curioase si am asteptat, de aceasta data nu miezul noptii, ci miezul zilei pentru a ni se face cunostinta cu prea-minunatul domn cu origini regale. Ei bine, printul nostru este noul Beetle, mai mare la stat, mai mandru si mai falos, dar la fel de frumos si de potrivit unei zane.

 El e minunatul ce a asteptat sa fie pupat pe rand sau nu de catre toate domnitele prezent. Eu una iubesc Beetle-ul de cand ma stiu, asadar ocazia de a-l avea aproape si de a-l testa, sper,  cat de curand, nu poate face decat fericita.

Ah, si am ceva si pentru voi: aceia/acelea dintre voi care care isi doresc un asemenea exemplar acasa, il pot achizitiona cu 7% reducere. De ce? Am un voucher pe care il fac cadoul celui mai inversunat fan la Printului Broscoi.

Pana data viitoare, zambiti mult si des!

Leave Your Comment Here