Ecobeauty

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Am fost intrebata de curand daca sunt eco si ce fac in acest sens. Din pacate nu ma pot declara drept o ecologista consecventa si coerenta, insa imi place sa cred ca fac toate acele mici gesturi care conteaza. Folosesc atata apa cat imi trebuie, sting toate becurile in urma mea, nu arunc hartii pe jos si incurajez orice forma de ecologism social.

In urma cu vreo saptamana, doua, am avut ocazia de a intelege cum pot fi eco folosind si produse cosmetice din aceasta gama.

Nu prea stiam eu cum sta treaba cu aceste cosmetice, insa reprezentantii Oriflame, cei ce au initiat discutia si au ridicat problema ecologizarii si acestui domeniu, mi-au oferit un raspuns lamuritor: “Pentru crearea acesteia (gamei eco) am incheiat parteneriate cu patru organizatii internationale care actioneaza in domeniile responsabilitatii sociale, ecologiei si certificarii ingredientelor pentru a dezvolta formulele Ecobeauty fara substante derivate de origine animala, parabeni, silicon, uleiuri minerale si arome sintetice.”

Pana si comunicatul lor de presa e regenerabil. Cum asa? Ei bine, se ia una bucata comunicat primit, se uda si se lasa la incoltit. Din el vor iesi niste plantute: fie trifoi, fie flori, oricum iti creste curiozitatea. 🙂

 

Felicitari pentru initiativa si sper ca tot mai multi dintre producatorii de cosmetice si nu numai sa abordeze aceasta atitudine promediu.

 

  • Roxana

    Ce interesanta mi se pare partea cu plantutele din comunicat. 🙂
    Sunt curioasa sa vad cum cresc!

Leave Your Comment Here