Boots No 7

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Cumva, parca citind in stele ca anul acesta cred in cifra 7, Boots s-a gandit sa-si relanseze produsele din gama No7.

Marca No7 a fost lansata in 1935 in Marea Britanie. Initial, gama era disponibila in doar 50 din cele 1000 de magazine Boots deschise atunci in intreaga tara; dar cererea era atat de mare incat in curand au fost trimise stocuri tuturor locatiilor si a fost sporita productia in fabricile din Beeston.

Primele produse lansate in 1935 erau exclusiv pentru tratamentul pielii si, in afara pudrei faciale, nu erau destinate machiajului, insa pe parcurs, produsele pentru machiaj au devenit o parte importanta a gamei.

Ieri am avut ocazia sa cunosc o parte din staff-ul brandului, atat membri din UK cat si din Romania si astfel sa inteleg atat filosofia brandului cat si o parte din produse, pe care le-am si testat.

Create din ingrediente naturale, produsele gamei No7, accesibile si inovatoare, au ajuns astfel o noua revelatie pentru mine. Abia astept sa va impartasesc primele impresii dupa utilizarea lor.

In Romania, produsele No 7 de la Boots se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

  • Carmen Albisteanu

    Intr-adevar, sunt foarte misto produsele lor. Mie imi plac mult si Botanics, care tot in Sensiblu se gasesc. Eram innebunita dupa un demachiant in doua faze de la Botanics. Era genial, dar nu l-am mai gasit de cativa ani. Probabil nu se mai fabrica sau nu-l mai aduc la noi.

Leave Your Comment Here