Mirinda mar rosu

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Va povesteam zilele trecute despre cum ma pregatesc sa devin amazoana. Probabil v-ati intrebat ce adieri calde dinspre rasarit m-au imbatat si de ce reactionez asa. Nu, nu m-a suparat nimeni si nici nu devin razboinica, doar mi s-a oferit ocazia sa invat sa trag cu arcul. 😀 Treaba complicata mai ales pentru o domnisoara cu mai putina forta fizica si mai ales pentru cei neatenti si ametiti care nu adopta o pozitie corecta a corpului. Dar am descoperit ca e un sport frumos si ca mi-ar placea sa-l pastrez ca hobby.

 

(Eu am fost atat de rapida la trasul cu arcul incat nici cei mai buni fotografi n-au putut sa ma prinda. Asadar v-o arat pe amazoana Ana :D) Credit foto: Radu Badoiu.

 

 

Ideea cu arcul le-a venit celor de la Pepsi care au lansat de curand un nou sortiment Mirinda cu mar rosu. Nu va ganditi ca am tras cu arcul in marul de pe capul cuiva ca pe vremea lui William Tell, insa ne-am bucurat in schimb de o delicioasa placinta cu mere.

Desi nu sunt cea mai infocata fana Mirinda, nu ma pot abtine din a va recomanda acest nou sortiment, cel mai bun in opinia mea, care de la prima degustare mi-a adus ceva din gustul copilariei.

E o combinatie gustoasa de bautura acidulata cu gust de sirop de mere, e asa cum ziceam mai sus, ceva readus din copilarie.

 

Leave Your Comment Here