New day, new way

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Facerea. Ziua 1.La inceput a fost PR-ul. Sau advertising-ul?

Nici nu mai conteaza, mai ales acum ca le impac pe amandoua. Pe scurt sunt noul communication manager intr-o agentie de publicitate. Da, da si agentiile de publicitate au nevoie de PR si social media si clientii lor sunt tot clienti si au acelesi nevoi. Asadar, de acum ma gasiti si pe adresa Ad-venture Advertising, noua mea casa pe timp de zi. Avem proiecte mari, proiecte mici, avem evenimente, avem o echipa mare si frumoasa, asa cum ii sade bine unei agentii ce anul acesta aniverseaza 10 ani de existenta.

Site-ul nu vi-l prezint deocamdata caci e in renovare si nu e frumos sa vedeti var pe parchet si giurgiuvele nevopsite. Asa se intampla cand vine un om de online ce a trait printre programatori. Schimba tot in cale, nimic nu-i convine, reasambleaza si modifica cu sarg. 😀 Dar va astept pe pagina de Facebook sa vorbim si sa ne amuzam si ce mai vreti voi. 😀

Cam atat pentru moment, promit sa va tin la curent, deocamdata imi intind antenele pe la creatie, pe la BTL, pe la CS si incerc sa inteleg cum se misca lucrurile pe aici.

(Din motive necunoscute mie deasupra biroului meu sta scris falnic cuvantul “Director” – probabil au aflat baietii ca e folositor sa te intelegi bine cu “fata de la PR” 😀 )

Leave Your Comment Here