Control freak

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vine momentul ala in viata in care iti dai seama cum se poate narui totul intr-o secunda. Tragi o sperietura sora cu moartea, te trec toate apele pamantului, de la Rin la Volga, de la Dunare la Mississippi, ai adrenalina pana si in gene si te loveste…zbang…o revelatie. Poate ca tot control freak-ul din tine nu poate controla tot si poate ca nici nu trebuie.

Si e timpul sa-ti permiti sa simti tot. E timpul sa-ti permiti sa dezamagesti, sa-ti permiti sa cazi, sa-ti permiti sa plangi. E cazul sa iubesti cu toata inima si sa n-o mai iei la fuga ori de cate ori ai impresia ca lucrurile ar putea deveni cumva serioase si ai putea la un moment dat sa suferi. Suferinta face parte, asa cum se pricepe ea mai bine, din toata treaba asta numita viata si uneori e imperios necesar s-o simtim pana-n maduva oaselor. De ce? Sa crestem, sa invatam, sa evoluam, sa intelegem, sa fim mai buni.

Sa ai curajul sa fii asa cum simti, nu cum se asteapta ceilalti sa reactionezi! Sa fii precum pantera neagra din poveste!

 • madpinguin

  Felicitari pentru revelatie. Bravo!

 • Marian R.

  si mai ales atunci cand iti dai seama ca intr-o secunda s-a dus toata perfectiunea, cum tot ce nu credeai ca ti se poate intampla, ei bine, s-a intamplat. Chiar azi mi-am pierdut stick-ul cu teza de doctorat. Tot din perfectiune sper ca cel/cea care gaseste stick-ul (Piata Unirii – Universitate) sa ma sune, pentru ca are toate datele, si stiu a multumi. Oricum ar fi sunt obligat s-o public, iar in cazul in care cineva se foloseste de teza… ei bine, va vedea. Despre perfectiune si-o clipa de imperfectiune.

 • Monica, Spada

  🙂 Aşa e.

  Ai citit Elogiul lentorii?

 • Andreea

  Nu, n-am citit, dar acum ca vorbesti despre… m-ai facut curioasa. 🙂

Leave Your Comment Here