Tribuna Cititorului Booktopia

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vine o vreme in viata fiecarui om cand trebuie sa accepte ca viata are si responsabilitati. Vine o vreme in care trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa le vorbesti unor oameni despre pasiunile si lucrurile importante din viata ta. 😀

Si uite asa, sambata, va invit de la ora 13:00 la Tribuna Cititorului Booktopia din cadrul Gaudeamus, unde ma voi alatura unori speakeri frumosi precum: Dragoș Butuzea, Andreea Pietroșel, Marian Vulpe. Va vom povesti despre pasiunea noastra legata de carti si lectura, despre ce ne place sa citim, de ce si ce carti uimitoare am mai descoperit in ultima vreme.

Mai tarziu, incepand cu ora 17:00, Bursa de Contacte din cadrul Romexpo va găzdui dezbaterea de lansare a retelei Booktopia, organizata in parteneriat cu BookMag. La discutia pe tema cititului de socializare vor participa: Cezar-Paul Bădescu, Costi Rogozanu, Cristina Bazavan (jurnalist și blogger), Bogdan Theodor Olteanu, Dragoș Butuzea , Virginia Costeschi și Dragoș Dodu. Dezbaterea va fi moderata de Alexandra Rusu, editor si Managing Partner Booktopia.

O zi plina de oameni si carti, de povesti iscusite si discutii pe masura. Va astept cu drag!

Booktopia, prima retea sociala complexa destinata cititorilor pasionati din Romania, se lanseaza oficial in cadrul Targului de Carte Gaudeamus, care va avea loc la Romexpo in perioada 23-27 noiembrie 2011. Proiectul Booktopia este o formă de socializare, dar și de evaluare prin votul majoritatii – cartile sunt recenzate, notate, propagate in comunitate, incluse în liste, topuri, schimburi, ,,adoptii” si discutii.

Leave Your Comment Here