Friendship in a cup of coffee

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Guest post: Diana 🙂

Cafeaua pentru mine reprezinta acel plus care ma tine in priza atunci cand alerg de colo, colo si incerc sa rezolv cat mai multe lucruri intr-un timp foarte scurt, dar si bautura care destainuie multe secrete intre doua prietene.

Cand vreau sa ma eliberez de tot ceea ce am pe suflet si sa gasesc acele sfaturi de care am nevoie ies cu o prietena buna la o cafea. Ritualul de a bea o cafea cu o prietena este unul desavarsit si aceasta bautura parca iti da un imbold de ati face curaj si de a duce discutia dincolo de limite.

Chit ca imi invit prietena acasa la o cafea, pe care acum o fac mult mai repede cum va spunea aici sau ca iesim in oras la o cafenea, cafeaua este « cutia cu secrete ».

Zilele trecute m-am intalnit cu o prietena la o cafea si credeam ca o sa discutam putin despre ce am mai facut fiecare, insa cu fiecare gura de cafea pe care o savuram discutia se aprofunda si ne impartaseam din ce in ce mai multe lucruri la care nici nu ne gandisem dinainte.

Vedeti voi, cafeaua face acest lucru intre doua prietene. Le ajuta sa-si spuna of-urile pe care le au si intorc o problema si pe o parte si pe alta pana ajung la raspunsul corect. Nu va ganditi ca discutam probleme de stat, ci probleme pe care ne macina pe oricare dintre noi, dar pe care le lasam in urma odata cu ceasca goala.

Stiu ca atunci cand o prietena imi spune : « Hai sa ne intalnim la o cafea », urmeaza o discutie lunga si interesanta, unde voi afla lucruri noi si voi putea sa-mi pun amprenta printr-un sfat de care prietena mea are nevoie.

Ma gandeam zilele trecute ca tot il am pe Tassimo sa fac o intrunire a prietenelor acasa la mine, sa vedeti voi ce “conferinta” o sa iasa si ce bine o sa ne simtim dupa J. Plus, ca daca o sa avem si o prajitura prin preajma o sa iasa un adevarat ospat, ca intre fete.

    Leave Your Comment Here