BlogJuan

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Si iata ca a venit momentul sa ma aflu in postura de jurat intr-un concurs destinat barbatilor. Amuzant as putea spune. Chiar foarte amuzant sa aleg intre cei 10 doritori de titlu de Don Juan al blogosferei.
Mai complicat este sa aleg intre prajituri, fiindca fiecarei categorii i se asociaza un iaurt cu aroma de prajitura. Astfel daca prefer Tiramisu, ceea ce este foarte adevarat ar trebui sa aleg un Don Juan romantic, ceea ce nu este prea pe gustul meu. Mie imi plac oamenii veseli, cu simtul umorului, care ma binedispun si ma fac sa rad cu gura pana la urechi. Dar nu-mi place prajitura cu lamaie. Grea decizie. Daca cumva v-am pierdut pe drum cu asocierile, intrati aici sa descoperiti mecanismul competitiei.

Revenind. Da, imi plac barbatii care stiu sa te faca sa zambesti mereu si care au un umor fin. Care te face sa te simti speciala cand iti adreseaza un compliment. Care sa-ti povesteasca ce a mai facut cainele lui zglobiu sau sa-ti prezinte munca lui de la birou intr-un mod in care tu sa razi in hohote si sa te relaxezi dupa o zi grea.

Ca atare, favoritul meu in lupta pentru titlu va fi un amuzant.
Iar el este…… Augustin Radu. Normal, am vazut un sfert de Romanie fiind copilotul lui, am ras cu lacrimi la toate povestile mai rostite… mai tipate prin statie, am raspandit voia buna prin toate restaurantele prin care trupa Redescopera a fost cu Augustin alaturi. Ah si pentru ca stie sa manuiasca zmeie. 🙂 Si pentru ca face acea mancare delicioasa #laceaun de la Yellowish. Si pentru ca are miere de rapita, dar n-o da niciodata mai departe. :))

Ah si musai de precizat. Amuzantii nu sunt insensibili sau rai sau misogini. Stiu si ei sa fie atenti si sa faca complimente, stiu si ei sa te faca speciala, stiu sa se joace, stiu sa fie in multe feluri, doar ca nu braveaza facand asta. De aceea va recomand sa sustineti amuzantii, mai exact pe sus numitul.

Pentru ca Augustin este un mai bun povestitor ca mine si pentru ca deviza lui este prea cunoscuta: “Fara cuvinte, fara detalii…” am sa-mi opresc discursul argumentativ aici.

Go, go Augustin! 🙂

Leave Your Comment Here