SoNoRo

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Credeti in sincronizare si alegerea momentului potrivit? Eu, una, cred ca lucrurile se intampla daca ai rabdarea sa te sincronizezi cu ele.

De curand am decis  sa urmez cursuri de pian. Am intrebat prieteni, am cerut oferte, m-am interesat ce mini-pian imi pot lua acasa (sa fie suficient de mic incat sa incapa si cu un pret suficient de bun incat sa mi-l permit). Am decis ca momentele de amanare in a-mi pune pasiunile in practica e cazul sa dispara si ca voi acorda mult mai mult timp lucrurilor care imi fac placere si care ma transpun in zeci si zeci de povesti.

Cum spuneam, lucurile se leaga. Imediat dupa decizia de a incepe sa cant la pian primesc o prea frumoasa invitatie de a fi blogger acreditat la Festivalul SoNoRo. Ce poate fi mai frumos?

Asadar, pe toata durata SoNoRo, adica 5-16 noiembrie (pentru spectacolele din Bucuresti) ma puteti gasi ba la Palatul Cotroceni, ba la Ateneu, la  la TNB sau The Ark ascultand cu mare drag si entuziasm concertele propuse in aceasta aventura muzicala.

Recunosc ca astept cu mare nerabdare trioul vienez Schmid – Carstensen – Breinschmid care va aduce pentru prima oara jazz-ul in istoria festivalului, ce se afla la a 6a editie.

Recunosc ca am sa savurez cat mai multe dintre aceste spectacole ce promoveaza muzica de camera, singurele de altfel care reusesc sa o faca in Romania.

Abia astept sa-mi ascult rusii: Serghei Rachmaninov, Michael Glinka, Alfred Schnittke sau Dmitri Sostakovici.

Noiembrie aduce numai lucruri bune!:D

SoNoRo – New Worlds from stamper on Vimeo.

Leave Your Comment Here