O seara frumoasa

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Te trezesti intr-o seara de marti. E marti si e sec si nu stii ce sa intreprinzi ca sa mai treaca oboseala de dupa luni si stresul ca mai e pana vineri.
Daca esti norocos ca mine, ai o prietena care cunoaste un super artist cu un super instrument. (Multumesc Ruxa!) Mergi catre cea mai tare cafenea ever, la The Institute, unde ai creioane colorate si reviste si carti si poti fi creativ. Acolo il intalnesti pe domnul Francesco Agnello care manuieste un instrument ciudat, cu fata de OZN, numit simplu hang. Ii asculti superba pronuntie frantuzeasca, ii simti patosul cu care povesteste despre munca si totodata pasiunea lui si ramai profund marcat de sunetele hangului pe care le transforma in ode.

Daca nu ai ocazia sa-l asculti live, il poti asculta aici. (desi 30% din calitatea si fiorul pe care ti-l transmite performanta live se duc odata cu inregistrarea lui pe orice format.)

(Multumesc pentru fotografie Cristian Sutu!)

Apoi fugi la o cherhana urbana, aflata pe o straduta ascunsa in centru. Mergi la Casa Tulceana si te rasfeti cu: icre crap, ciuperci umplute, tartine cu icre de manciuria, salata berlineza,salata germana, papiote de salau pe salata a la rousse, salata de cruditati cu piept de pui, salata cu macrou marinat, salata cu scrumbie marinata, papiote de salau pe salata de telina, crochete din somn, chiftelute cu susan, grujon de salau, pui shanghai, ficatei pasare, sote de pipote, pipote sote, file de porc pane. Bine, poate nu cu toate o data. Si frumos ar fi sa le asezonezi cu un pahar de whiskey. (Multumesc Corina!)
Musai sa ai langa tine cel putin 4-5 prieteni, dintre care cel putin 2 sa stie bancuri bune si macar unul sa se poata descurca onorabil la o sesiune de karaoke acappella. 😀

Cam asta-i reteta care mi-a iesit mie. Voi puteti sa va jucati cu ingredientele dupa bunul plac.

Leave Your Comment Here